INCIDENT U ZADRU

Kamenovan bus Partizana, ozlijeđen trener

13.12.2010 u 09:12

Bionic
Reading

U 11. kolu regionalne NLB lige Zadar je u svojoj dvorani uspio pobijediti beogradski Partizan 91:88, no ta vijest ostala je u sjeni kamenovanja autobusa u kojem su bili igrači i stručni stožer Partizana. Još je gore to što je ozlijeđen i trener gostujuće momčadi Vlada Jovanović

Bez obzira na to što su košarkaši Zadra došli do pobjede na svom terenu protiv Partizana, njihovo slavlje nad beogradskim klubom 91:88 palo je u drugi plan. Naime, nakon utakmice na području Bilog Briga kamenovan je i demoliran autobus u kojem su bili igrači Partizana zajedno sa svojim stručnim stožerom.

Stranica ZadarSport.com prenosi izjavu predsjednika navijača Zadra, Borisa Marina, koji se ogradio od incidenta.

'Tornado nema nikakve veze s ovim incidentom. Mi smo otišli svatko na svoju stranu kući, zadovoljni. Koristim priliku da kao predsjednik Tornada izrazim žaljenje zbog ovog incidenta. Tornado se čvrsto i oštro ograđuje od ovog nemoralnog čina. Mi smo igračima bili podrška od početka do kraja. Osuđujemo ovaj događaj i bilo kakav pokušaj da ga se poistovjeti s Tornadom', kazao je Marin.

Oglasili su se i iz Partizana.

'Kada smo krenuli iz dvorane, autobus je pogođen s dva kamena. Jedan je razbio staklo i pogodio Vladu Jovanovića u lice. Srećom, samo ga je okrznuo, tako da mu je lice malo isječeno i natečeno', rekao je sportski direktor beogradskog kluba Dragan Todorić za B92.