DRAME U SPLITU!

Kalinić u bolnici, Torcida napala čelnike Hajduka

06.08.2009 u 23:40

Bionic
Reading

Poraz od Žiline uzrokovao je veliki potres u Splitu. Trener Ivica Kalinić je zbog srčanih problema završio u splitskoj bolnici, a samo pravovremena intervencija specijalaca spriječila je Torcidu da se šakama obračuna s čelnicima Hajduka

Ivica Kalinić, novi trener Hajduka, jedva je dočekao kraj utakmice protiv Žiline. Zbog ozbiljnih srčanih tegoba hitno je prevezen u splitsku bolnicu i tamošnji liječnici kontroliraju njegovo stanje. Poraz od Slovaka očito je jako pogodio dojučerašnjeg trenera Šibenika, koji je s igračima u bijelom odradio tek nekoliko treninga.

Nekako u vrijeme kad je Kalinić bio na putu za bolnicu, čelnici Hajduka poredani u svečanoj loži također su strahovali za svoje zdravlje. Bijesni pripadnici Torcide pokušali su se probiti do njih i obračunati se s onima koje drže izravno krivima za katastrofalne rezultate Hajduka u domaćem prvenstvu i Europi, a samo ih je brza i pravovremena intervencija specijalaca spriječila da to i ne učine.

Nedugo nakon poraza od Žiline ostavke na rad u Upravi kluba dali su aktualni predsjednik Mate Peroš i član Uprave Luka Miličić, dok je Fredi Fiorentini svoj mandat stavio na raspolaganje.