GOTOVA STVAR?

Kalinić dolazi Kranjčaru u Portsmouth

23.07.2009 u 18:03

Bionic
Reading

Nikola Kalinić uskoro bi se trebao preseliti k svom suigraču iz reprezentacije Niki Kranjčaru u engleski Portsmouth

Nakon što je Hajduk odbio nekoliko konkretnih ponuda za Nikolu Kalinića, poput onih Valencije i Zaragoze, u igru je ušao i Portsmouth. Klub u kojem već igra jedan bivši hajdukovac, Niko Kranjčar, dugo je bio u financijskim nedaćama, no čim su stigli novi vlasnici krenuli su u potragu za pojačanjima.

Želja da dovedu Nikolu Kalinića traje već dulje vrijeme, a čini se da je dobila i konkretne naznake. Čelnici Portsmoutha u narednih nekoliko dana trebali bi se pojaviti u Splitu i naći s predstavnicima Hajduka kako bi i službeno potvrdili svoj interes za najboljeg splitskog strijelca. Za sada se još uvijek ne zna kolik iznos Portsmouth nudi za Kalinića, no s obzirom da je Hajduk već odbio ponude od šest i 7,5 milijuna eura, vjerojatno Englezi ne bi ni putovali da nije riječ o nešto izdašnijoj ponudi.

Po svemu sudeći, Kalinić je već odigrao zadnju utakmicu u dresu Hajduka, a nešto više o njegovoj novoj nogometnoj destinaciji trebalo bi se znati za nekoliko dana, kad predstavnici Portsmoutha doputuju u Split.