razočaran statusom

Kakva bi to bila pljuska Realu; njegova je velika želja u ljeto preseliti u madridski Atletico

06.03.2020 u 13:41

Bionic
Reading

Dosta je nezadovoljnih u madridskom Realu. Počev od Garetha Balea, do Luke Jovića, ali i Kolumbijca Jamesa Rodrigueza. I stoga nije ni čudno da se već špekulira tko će u ljetnom prijelaznom roku napustiti 'kraljevski klub'

James Rodriguez u ljeto 2014. godine stigao je u Real, kao vlasnik najljepšeg gola SP-a koji se te godine održao u Brazilu.

Međutim, Kolumbijac u dresu Reala nije dobio pravu priliku, ili barem kakvu je zamislio da će dobiti, te je dvije sezone proveo na posudbi u minhenskom Bayernu.

Uoči aktualne sezone vratio se u Real, no nije se puno promijenilo u njegovom statusu i jasno je da se već piše kako Rodriguez odlazi iz Reala. Jer u španjolskoj La Ligi odigrao je tek 341 minutu, a u Ligi prvaka 81.

U ljeto 2021. godine ističe mu ugorov s Realom i jasno je da će ovog ljeta biti posljednja prilika 'kraljevima' da na njemu nešto zarade, odnosno povrate barem dio od 80 milijuna eura koliko su platili Monacu.

Rodriguezova je želja navodno veliki gradski suparnik, Atletico, a kada se zna da Simeoneovoj momčadi treba baš takav igrač, posao bi se mogao i realizirati.

  • +10
La liga, Real Madrid - Barcelona Izvor: EPA / Autor: JUANJO MARTIN