SMIJEŠNA STRANA NBA-A

Kako su srpski div i igrač kojeg zovu Psiho postali hit na Internetu

10.11.2015 u 13:02

Bionic
Reading

U TV emisiji 'NBA Bloopers Of The Week' zaista se potrude izvući situacije s parketa koje će vas nasmijati

Vrlo često se događa da svoje mejsto među najsmiješnijim situacijama pronađu i strani košarkaši, a iznimka nije ni ovotjedna emisija. Od igrača s prostora bivše Jugoslavije svoje mjesto dobio je 222 cm visoki srpski div Boban Marjanović koji svojom pojavom, u posebnom maskirnom dresu San Antonio Spursa, kod nekih igrača izaziva čuđenje i nevjericu (igrač Hornetsa Tyler Hansbrough gledao je u njega kao u pravog diva!). Naravno, taj dio videa ubrzo je postao hit na Internetu…

'Pogledajte Psiha T-a (tako je Hansbroughu nadimak zbog širom otvorenih očiju, op.a.), kao da se pita? Vjerojatno se pita: tko je sad ovaj?', kazao je jedan o novinara iz studija emisije 'NBA Bloopers Of The Week'.

Od ostalih situacija koje će vas nasmijati tu su svakako tenisice Kevina Duranta, koje mu tijekom igre padaju s nogu, zatim sjajni dribling Derricka Rosea kojim šalje 'u šetnju' igrača koji ga čuva (La Vine), koraci Kembe Walkera koji nisu suđeni (šetao se 3-4 koraka), zatim smiješan faul Jamesa Hardena na J.J. Redicku... Kao šećer na kraju Hardena, na kraju videa u prilogu, možete vidjeti kako je nakon pitanja novinara koje mu se nije dopalo - svojim pogledom sve rekao.

??????????