SVAŠTA

Kako je ovo moguće? U trenucima velikog slavlja fotografu nije promakao bačeni predmet ispod sjeverne tribine

14.08.2022 u 08:45

Bionic
Reading

Derbi SuperSport Hrvatske nogometne lige završio je slavljem Dinama nad Hajdukom 4:1, a na kraju utakmice igrači hrvatskog prvaka proslavili su pobjedu s najvjernijim navijačima

Dinamo je preokretom svladao najvećeg rivala, a zatim je moglo početi veselje. 'Modri' su se po običaju najviše zadržali ispod sjeverne tribine gdje su skandirali i pjevali zajedno s najvatrenijim navijačima Bad Blue Boysima što možete vidjeti u priloženoj galeriji.

  • +23
Dinamo slavi s navijačima nakon pobjede u derbiju, 13.08.2022. Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov

Na tome dijelu maksimirskog stadiona zamijećen je jedan neobičan detalj. Nije ništa neobično da navijači u trenucima slavlja (ili bijesa) svašta bacaju prema terenu, baklje, role papira, petarde, upaljače, stolice, plastične čaše…

No fotograf Cropixa svojim objektivom uhvatio je na stazi protezu za nogu. Da, vjerovali ili ne, ta stvar se našla ispod sjevera. Pokupio ju je Dinamov napadač Mislav Oršić, predao redaru te je navodno vraćena vlasniku.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport
  • +41
Dinamo - Hajduk, 5. kolo SuperSpot HNL-a, 2022/23. Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Standings provided by SofaScore LiveScore