ENGLEZI ZNAJU

Kako će Real do Luke? Rješenje na vidiku!

12.07.2012 u 09:08

Bionic
Reading

U poplavi brojnih informacija vezanih uz mogući odlazak Luke Modrića pojavila se još jedna u engleskim medijima, koji su izvukli novu opciju prelaska hrvatskog veznjaka u Real Madrid

Kako pišu engleski novinari, predsjednik 'spursa' Daniel Levy te trener Andre Villas-Boas žele u svojim redovima vidjeti Kakáa koji je u madridskom klubu na 'crnoj listi', odnosno uz pravu cijenu može napustiti svlačionicu 'kraljeva'.

No, zanimljivo, londonski klub ne želi povezati transfere Luke Modrića i Kakáa. Prema tvrdnjama otočkih medija, Tottenham ima ideju prvo pregovarati s Realom oko Modrićevog transfera, a tek nakon što padne dogovor da se opet sjedne te razgovara o mogućem prelasku Kakáa na White Hart Lane.

Kako će sve završiti i hoće li ovoga ljeta završiti sapunica oko Modrićevog prelaska, teško je prognozirati jer je situacija sve kompliciranija.

Naime, iako se čini da su Manchester United i Chelsea odustali, u igru se ubacio PSG. Francuzi su ponudili traženih 40 milijuna eura, ali za njih su 'spursi' izvjesili drugu cijenu u odnosu na Real – 50 milijuna eura.

Osim toga, i sam Kaká ima drugačije planove. Njemu je cilj vratiti se u Milan, za koji je odigrao najbolje utakmice u karijeri pa je već tražio od čelnika Reala da smanje odštetni zahtjev (30 milijuna eura).