KILOGRAMI NISU VAŽNI

Kakav udarac bijesne NBA zvijezde; srpski centar samo je odletio...

11.10.2017 u 21:42

Bionic
Reading

U pripremnoj utakmici Oklahoma City Thunder je u gostima svladao Denver Nuggets 96:86, a utakmicu je obilježio je i jedan žestoki dvoboj u kojem se nije dobro proveo srpski centar Nikola Jokić

Russell Westbrook je jedan od najboljih košarkaša svijeta, ali je isto tako poznat da ima 'tanke živce' te voli ući u sukobe sa suparničkim igračima.

Sada se u predsezonskoj utakmici namjerio na srpskog centra. Westbrook, očigledno iznerviran prethodnim guranjem i povlačenjem, u jednom se trenutku poput vlaka zabio u Jokića koji je odletio na parket.

Don’t mess with Russ. Not even in preseason 😳

Objavu dijeli Bleacher Report (@bleacherreport)

Inače, Westbrook je visok 1,91 m i ima oko 90 kilograma, dok je Srbin puno veći (2,08 m i 113 kg), ali mu to nije pomoglo.

Prije tjedan dana Russell Westbrook postao je vlasnik najbogatijeg ugovora u povijesti NBA lige kakav dosad nije viđen. Nakon povijesne sezone, u kojoj je imao 'triple-double' prosjek (31,4 koševa, 10,7 skokova i 10,4 asistencija po utakmici), Westbrook je pristao na petogodišnje produženje ugovora s Oklahomom vrijedno čak 205 milijuna dolara (više od 40 milijuna dolara po sezoni!).

Ako tome dodamo da Westbrook ove sezone odrađuje još jednu godinu starog ugovora (28 milijuna dolara) to znači kako mu je ukupno do sezone 2022/23. zagarantirano 233 milijuna dolara.