JE LI MOGUĆE?

Kakav bi to bio posao Dinama, strašan transfer! 'Modri' krenuli u lov na 'kapitalca' koji im je napunio blagajnu do vrha

23.06.2022 u 16:35

Bionic
Reading

Dinamo za sljedeću sezonu slaže, za hrvatske okvire, moćnu momčad. Hrvatski prvak već je potpisao neka pojačanja, ali tu uprava maksimirskog kluba ne misli stati

Napadač Josip Drmić, veznjak Robert Ljubičić i branič Boško Šutalo nova su lica u 'modroj' svlačionici, a sve je izglednije da bi u Dinamo trebao stići i stoper Matej Mitrović. No, to nije sve.

Prema informacijama Sportskih novosti u klubu rade na povratku 'kapitalca', igraču koji je Dinamu u blagajnu donio 23 milijuna eura što je najveća odšteta ikad isplaćena (Juventus) za nekog igrača koji je odlazio iz HNL-a. Da, Marko Pjaca bi opet mogao obući 'modri' dres.

Bivši hrvatski reprezentativac, čiji je uspon zaustavila teška ozljeda te se zbog toga nikada nije uspio nametnuti u 'Staroj dami', odlazio je na brojne posudbe, a zadnju je proveo u Torinu. Iz talijanskog prvoligaša nema naznaka da bi mogli otkupiti njegov ugovor od Juventusa koji završava u ljeto 2023.

I tu u priču uskače Dinamo koji bi rado vratio svojeg ofenzivca te mu pomogao da povrati staru formu.  Bio bi to sjajan posao, Dinamo bi dobio pravog kapitalca, ali kao i u svakom transferu sve će ovisiti o novcu.