RASPRODAJA BRAZILACA

Kaka, Ronaldinho i Pato na izlaznim vratima

04.06.2009 u 09:14

Bionic
Reading

U Milanu bi ovoga ljeta moglo biti prometno. Brazilci talijanskog prvoligaša na meti su brojnih europskih klubova, a uprava 'rossonera' sve teže odbija nemoralne ponude

S velikim strahom navijači Milana čekaju prijelazni rok. Kaká je pred Realom, Chelsea lovi Pata, a Manchester City obnovio je svoj interes za Ronaldinha. Brazilska kolonija na San Siru bi se mogla raspasti, a Milan bi teško našao dovoljno dobre zamjene.

Ofenzivni veznjak navodno je već sve dogovorio s Realom iako na treningu brazilske reprezentacije nije želio odgovarati na novinarska pitanja o svojoj budućnosti. I dok u Madridu slave prvog 'kapitalca' predsjednika Florentina Pereza (odšteta 65 milijuna eura), glavni čovjek Milana Silvio Berlusconi ostavio je nadu pristalicama 'crveno-crnih'.

'Odluka još nije donesena. U ponedjeljak ću se sastati s Kakáom i tek tada ću vam reći što se može dogoditi', rekao je Berlusconi.

No osim Kakáa, i Pato je blizu odlaska. Njega u Chelseaju želi menadžer Carlo Ancelotti nedavni trener Milana, a ponuda bi trebala iznositi oko 50 milijuna eura.

'Pato ima valjani ugovor s Milanom, ali mi je isto tako poručio da mu imponira interes Chelseaja. Mi smo spremni na mogući odlazak', rekao je igračev agent Gilmar Veloz.

Engleski mediji, pak, tvrde da je Manchester City obnovio svoj interes za Ronaldinhom. Arapi na čelu premijerligaša žele uz Robinha pod hitno naći još neku zvijezdu, a cijena tog Brazilca je oko 15 milijuna eura.

Brazilski igrači očigledno su u modi, pogotovo ovi iz Milana.