SVE VIŠE KUPACA

Kaká postao zanimljiv i posrnulom Bayernu

11.10.2010 u 16:23

Bionic
Reading

Brazilskom veznjaku Kaki su odbrojani dani u madridskom Realu. U siječnju će najvjerojatnije pronaći novu destinaciju, a sve je više klubova koji žele njegove 'usluge'

Kaka napušta 'kraljevski klub'. Ofenzivni veznjak nije uspio ponoviti igre iz Milana koje su ga lansirale prema Santiago Bernabeu, a zbog ozljeda je prečesto izbivao s terena. Osim toga i trener Jose Mourinho u sredini terena više vjeruje Mesutu Ozilu i Angelu di Mariji.

Rastanaka Reala i Kake će se najvjerojatnije dogoditi u siječnju, no Španjolci čekaju najbolju ponudu – koja bi zadovoljila klupsko vodstvo, ali i samoga igrača.

Kao najveći kandidati za kupnju Brazilca spominjali su se Milan i Inter, u utrku se je uključio i Manchester City, a sada se spominje i Bayern kojem nikako ne ide u novoj sezoni.

Prema pisanju španjolskih medija Louis van Gaal je razgovarao sa čelnicima minhenskog prvoligaša i jasno im je dao do znanja da mu u sredini terena treba takav tip nogometaša. Pitanje je samo hoće li štedljivi Nijemci s ponudom moći parirati ostalim spomenutim klubovima.

Inače, Real je za Kaku platio 65 milijuna eura, a sada teško da će za njega dobiti više od 30.