OZLJEDA ZA SVE KRIVA

Kaká: Nisam rekao da je trener kukavica

17.03.2010 u 18:41

Bionic
Reading

Otkad je za 65 milijuna eura ljetos stigao u Madrid, Kaká je često bio kritiziran. Igre iz Milana nije uspio ponoviti u dresu Reala, no u španjolskim medijima je objasnio zašto je tome tako

Brazilski as nije ni sjena igrača koji je ne tako davno dobio Zlatnu loptu. Za njegove neuvjerljive predstave, više je razloga.

'U Madrid sam stigao s ozljedom i to je usporilo moju prilagodbu. Bilo je tu drugih razloga, kao što su novi grad, klub i još neke stvari, ali najveći problem je bila ozljeda. Zbog nje nisam mogao raditi stvari na koje sam sve naviknuo. Bilo mi je teško, ali sada sam se oporavio i na pravom sam putu,' rekao je Kaká.

Ofenzivni veznjak Reala i Brazila opovrgnuo je da je na Twitteru napisao da je trener Manuel Pellegrini kukavica, jer ga je izvadio u drugom poluvremenu iz igre.

'Kada je moj predstavnik to napisao, ja sam još bio na travnjaku, tako da se nije moglo znati što ja mislim. On je moj glasnogovornik i izrazio je svoje mišljenje kao što bi napravio svaki navijač. U svakom slučaju, ne slažem se s time što je napisao', izjavio je Kaká.