GRLIO GA I PREDSJEDNIK

Kaká: Nikada nisam pomišljao na odlazak iz Reala

29.09.2011 u 13:54

Bionic
Reading

Vezni nogometaš Real Madrida, Brazilac Kaka, otkrio je da ni u jednom trenutku nije razmišljao o napuštanju 'kraljevskog kluba', te da ostaje u potpunosti predan istom unatoč teškom prilagođavanju na život u Španjolskoj

Kaka je u razgovoru sa španjolskim novinarima izrazio divljenje prema svojim poslodavcima, te želju da s Realom podigne pokoji trofej.

'Dužan sam Realu i najlakše bi bilo otići iz kluba samo zato što nisam u prvim planovima trenera. Baš zbog tog duga sam odlučio podići razinu svoje igre. Imam san da s Madridom osvajam naslove, a taj san namjeravam pretočiti u zbilju', rekao je Kaka.

Brazilac je u susretu 2. kola skupine D Lige prvaka protiv Ajaxa bio proglašen igračem utakmice, a nakon susreta je izrazio zahvalnost na prilici pruženoj od strane predsjednika Florentina Pereza i trenera Josea Mourinha.

'Nakon utakmice predsjednik kluba me zagrlio i čestitao mi. On nas je uvijek podupirao, neovisno je li riječ o dobrom ili lošem razdoblju kluba', otkrio je Brazilac.

Kaka je u Madrid stigao u ljeto 2009. godine iz Milana kada se Perez vratio na mjesto predsjedavajućeg u "kraljevskom klubu". Međutim, zbog niza ozljeda i loše forme Kaka nije uspio opravdati očekivanja koja su od njega imali ljudi u klubu, ali i navijači.