REAL ODLUČIO

Kaká može otići ako dođe 50 milijuna eura

29.12.2010 u 14:24

Bionic
Reading

Iako su se iz Reala čule poruke da u zimskom prijelaznom roku nema prodaje, sportski direktor 'kraljeva' Jorge Valdano tvrdi suprotno

Nije nemoguće da netko od velikih igrača napusti svlačionicu madridskog kluba. Najviše se piše o odlasku Kakáa, a njegov transfer nije nerealna opcija. Naravno, ukoliko se Realu ponudi zadovoljavajuća brojka milijuna.

'Ako u siječnju stigne velika ponuda, tada netko može otići', izjavio je Valdano za Il Corriere dello Sport, a većina je te riječi povezala s brazilskim ofenzivcem koji se oporavio od ozljede te se vratio u trenažni proces.

Inter stoji prvi u redu za usluge Kakáa, ali sada se u priču opet uključio Chelsea. Engleskom premierligašu ne ide po planovima, a Ancelotti bi rado u svojoj momčadi vidio igrača kojeg je vodio u Milanu i s kojim se tada popeo na krov Europe.

No problem će biti odšteta. Iako je Kaká zbog ozljede bio četiri mjeseca izvan stroja, a sezonu prije ove nije bio uvjerljiv u Realu, sa Santiago Bernabeua neće ga pustiti za manje od 50 milijuna eura. Pa tko je voljan riskirati, ima priliku kupiti nekada najboljeg igrača svijeta.