KAD SU SUCI SLIJEPI

Kada se zoveš LeBron onda možeš i šetati s loptom

12.01.2012 u 18:42

Bionic
Reading

Nije se jednom dogodilo da suci progledaju kroz prste nekoj zvijezdi. Ovog puta to se dogodilo LeBronu Jamesu kojem suci nisu vidjeli

Drugu večer zaredom u NBA ligi su košarkaši Miami Heata igrali produžetak i drugi put su zaredom izgubili. Prvo u utorak navečer kod Golden Statea, a potom u srijedu kod LA Clippersa.

Imao je Miami mnogo prilika na kraju osnovnog dijela ogleda ugrabiti pobjedu kod Paula, Griffina i društva, no prokockali su mnoge šanse, pogotovo LeBron James koji je u samoj završnici gađao slobodna bacanja 2-4. U cijeloj je utakmici LeBron jedva nadmašio 50 posto šuta s linije slobodnih bacanja (9-17).

No, kada se zovete LeBron James onda zbilja imate i silne potekcije kod sudaca što se moglo vidjeti i u završnici ove utakmice kod Los Angeles Clippersa. U zadnjem Miamijevom napadu, u osnovnom dijelu, svirana je osobna pogreška domaćeg igrača Jordana nad LeBronom, ali nakon što je ponajbolji svjetski košarkaš doslovno šetao s loptom napravivši nekoliko koraka previše od dozvoljenog. No, umjesto koraka LeBron je dobio dva slobodna bacanja. Da je pogodio Miami bi dobio utakmicu, no pogodio je samo jedno, Clippersi nisu iskoristili svojih preostalih pet sekundi, pa se otišlo u produžetak.

Da pravda bude zadovoljena Clippersi su se potrudili u produžetku kojeg su lako dobili i na kraju slavili sa 95-89.