dinamo - šahtar 3:3

Kada Darijo Srna prizna da je ostao u čudu nakon odluke suca, onda je sve jasno

07.11.2019 u 02:00

Bionic
Reading

Dinamo je u srijedu nes(p)retno ostao bez pobjede protiv Šahtara. Jer u 89. minuti imao je vodstvo 3:1, a onda se opustio što su gosti iz Ukrajine znali kazniti i s 3:3 napustiti Zagreb

Dinamo je premo Ademija u 89. minuti stigao do vodstva 3:1. Mnogi su mislili i pobjede, ali ne i gosti iz Ukrajine, na čijoj klupi, kao pomoćnik Luisu Castru sjedi Darijo Srna.

Jer u sudačkoj nadoknadi prvo je Junior Moraes smanjio na 2:3, a potom je sudac Felix Brych dosudio dvojbeni kazneni udarac, kojeg je Tete pretvorio u 3:3.

Kažemo sumnjiv, jer u prvi tren izgledalo je kao da je dosudio prekršaj Đire nad Taisonom, ali iz VAR sobe sugerirali su mu drugačije.

I da su svi ostali u čudu zbog odluke njemačkog suca, potvrđuje i izjava bivšeg hrvatskog kapetana, Darija Srne.

'Žao mi je Dinama, prekrasna publika i ambijent, praznik za Dinamo i Zagreb, ali eto. Iskreno, mislio sam da je bio penal na Taisonu, ali onda sam se iznenadio kad je na Pjatovu. Nogomet je čudna igra, pa Pjatov je tamo poklonio penal Dinamu, a sad je tu na njemu bio penal. Žao mi je igrača Dinama jer je to jedan veliki psihološki udarac za njih. Dinamo ima trenera i glavu i rep, navijači su na stadionu i drago mi je da Hrvatska napokon ima klupski nogomet na razini Lige prvaka', izjavio je Srna nakon dvoboja.

  • +56
Dinamo - Šahtar, 4. kolo Lige prvaka, 2019/20. Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL