nije bilo pametno

Kad otpišeš Ikera Casillasa kao 'staro željezo', to ti se ovako vrati!

18.10.2017 u 17:54

Bionic
Reading

Trener Porta Sergio Conceicao po prvi je put ovog utorka u Leipzigu ostavio Ikera Casillasa na klupi otkad je potpisao za portugalski klub prije dvije godine, ali ta mu se odluka osvetila u utakmici...

Podsjetimo, 36-godišnji legendarni Španjolac napustio je prije dvije sezone Real Madrid, nakon što su ga Mourinho i Ancelotti smjestili na klupu, a navijači na tribinama Santiago Bernabeua također se više nisu s previše poštovanja odnosili prema čovjeku koji je s klubom osvojio sve što se moglo osvojiti.

Otkad je stigao u Porto Iker Casillas nije imao sličnih problema, sve do važne utakmice Lige prvaka ovog utorka, kada ga je Sergio Conceicao odlučio po prvi put smjestiti na klupu, iako je bio fizički spreman istrčati na travnjak.

'Nije ozlijeđen, to je bila tehnička odluka. Odlučio sam se za momčad za koju sam mislio da je najbolja opcija za ostvariti pobjedu. U sljedećoj utakmici ćemo vidjeti,' pravdao se kasnije trener Porta.

No, osvetilo mu se odricanje od usluga Casillasa, jer njegova zamjenik Jose Sa nije se proslavio. Dapače, očajno je reagirao kod prvog pogotka Willa Orbana, a zatim primio još dva, za konačnu pobjedu Leipziga 3:2 koja je Portugalce udaljila od osmine finala Lige prvaka. U uzvratu za dva tjedna Ikera će morati vratiti među vratnice...

Autor: YouTube