brutalna odšteta

Juventus već dugo nije bio ovako loš, a Massimiliano Allegri se zadovoljno smješka; otkriveno je zašto neće dobiti otkaz...

20.09.2022 u 13:39

Bionic
Reading

Juventus pod vodstvom Massimiliana Allegrija nakon prvih sedam kola Serie A ima samo dvije pobjede, četiri remija i poraz, osvojio je tek 10 bodova. U Ligi prvaka je upisao dva poraza i već se počelo nagađati o smjeni trenera. No, do toga sigurno neće doći tako brzo

Od početka rujna Juventus je odigrao pet utakmica u kojima je ostvario tri poraza i dva remija. 'Stara dama' već dugo nije bila ovako loša, momčad je pod vodstvom Massimiliana Allegrija potpuno izgubljena, a poraz od novog prvoligaša Monze u posljednjem kolu Serie A plasirao je glasine o Allegrijevoj smjeni.

No, talijanski mediji tvrde kako do toga, barem ne u skoro vrijeme, ipak neće doći. I sam Allegri je svjestan da mu momčad izgleda izgubljeno, ali smiješak mu ne silazi s lica. Sad je otkriven i pravi razlog zašto ne strahuje od otkaza.

Kako prenose talijanski mediji, Allegri s Juventusom ima ugovor do 2025. godine, a ako ga odluče otpustiti Juve bi morao platiti visoku odštetu.

  • +7
PSG - Juventus, 1. kolo Lige prvaka, 2022/23. Izvor: EPA / Autor: Yoan Valat

Navodno, radi se o čak 80 milijuna eura koliko bi 'stara dama' morala isplatiti Allegriju i njegovom stručnom stožeru za jednostrani prijevremeni raskid ugovora!

U ovom si trenutku Juve jednostavno ne može priuštiti takav razlaz, pa će Allegri i dalje ostati na klupi. U nekim se kombinacijama kao mogući nasljednik spominjao Igor Tudor, no aktualni trener francuskog Marseillea će na novu priliku u Juventusu ipak pričekati.

Standings provided by SofaScore