zafrkancija

Juventus otkrio nepoznati detalj: Ovako izgleda kad Ronaldo i Mandžo jedan drugog podbadaju

17.06.2019 u 20:36

Bionic
Reading

Nogometni klub Juventus na Twitteru je otkrio kako Cristiano Ronaldo zafrkava Marija Mandžukića uoči početka nogometnih utakmica, ali odgovor našeg napadača bio je pravi...

Mandžukić i Ronaldo bili su sjajan napadački tandem prošle sezone, posebno tijekom jeseni kada su zajedno uništavali protivnike u Seriji A te odlučivali svojim potezima derbi susrete.

  • +3
Mario Mandžukić Izvor: Reuters / Autor: STRINGER

Tijekom proljeća naš 33-godišnji napadač bio je dosta ozlijeđen, a Ronaldu je forma pala pa su i rezultati Juventusa bili nešto slabiji, no njihov odnos ostao je odličan.

Utrpali su zajedno točno 30 golova u talijanskom prvenstvu od kojih su si mnoge međusobno namjestili, a tijekom ljetne pauze Juventus je odlučio otkriti jedan detalj iz tunela na putu prema travnjaku, u kojem Ronaldo viče 'Mario' hrvatskom suigraču, a ovaj mu spušta u svom stilu:

'Siii', bio je odgovor Mandžukića, aludirajući na poznatu Cristianovu proslavu, ali to može značiti i 'da?' na talijanskom.

Pokušao ga je zatim Portugalac pogoditi nogom ili tek odglumiti da mu je to namjera, što je Mandžo vješto izbjegao, uz osmijeh na licu koji potvrđuje njihov odličan odnos.

Iako se još mnogo toga može promijeniti tijekom ljetnog prijelaznog roka, a posebno nakon odlaska Allegrija i dolaska Sarrija, nadajmo se da će ovaj dvojac odraditi još barem jednu zajedničku sezonu...