salah se vraća u italiju

Juve dovodi megazvijezdu za 200 milijuna eura, evo što to znači za Mandžukića

13.02.2019 u 09:53

Bionic
Reading

Iako je zimski prijelazni rok tek završio, a do ljetnog ima još dosta, mediji iz dana u dan traže senzaciju i najavljuju kako klubovi 'sigurno' kupuju ovog ili onog igrača. I tako se već nekoliko dana priča o transferu Mohameda Salaha, napadača Liverpoola, koji je na čelu liste strijelaca engleske Premier lige s Argentincem Agüerom. Obojica su dosad zabila po 17 golova

Nogometaš Liverpoola, Egipćanin Mohamed Salah od sljedeće sezone trebao bi postati igrač Juventusa, a cijena senzacionalnog transfera iznosila bi oko 200 milijuna eura. Egipatski reprezentativac na Anfield je stigao iz Rome 2017. godine za 42 milijuna eura, a u tom periodu postigao je 64 gola u 86 utakmica.

  • +3
Serie A, Juventus - Roma Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kako prenose talijanski mediji, u priču oko Salaha navodno je uključen i Cristiano Ronaldo, najveća zvijezda 'Stare dame'.

Naravno, sve to još je u sferi nagađanja, no dogodi li se taj transfer, bit će to drugi najveći u povijesti nogometa, odmah iza Neymarovog koji je PSG koštao 222 milijuna eura.

  • +3
Premiership, Boxing Day: Liverpool - Newcastle Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Sve to dovodi i do pitanja koja će zvijezda Juventusa u tom slučaju ostati uskraćena. I odmah razmišljamo o našem Mariju Mandžukiću.

Međutim, nakon što se Mandžukić uspio pokraj svih legendi Juvea izboriti za kapetansku vrpcu, navijači ga jednostavno obožavaju, a uz njega je Cristiano Ronaldo još ubojitiji nego što je bio u Realu, uvjereni smo da mu pozicija ne bi bila ugrožena.

Tim prije što bi ovaj trojac u nekim kombinacijama mogao djelovati i zajednički na terenu. Salah kao desno krilo, Ronaldo kao lijevo i Mandžukić kao klasična 'devetka'.

Dojam je da bi u tom slučaju stradao Federico Bernardeschi, 24-godišnjak, kojem je upravo pozicija desnog krila najdraža.