poraz prvaka

Jürgen Klopp ljutit nakon što je Liverpool izgubio od Borussije (D): Ništa nismo naučili!

20.07.2019 u 11:19

Bionic
Reading

Pobjednik Lige prvaka Liverpool otvorio je američku turneju porazom 3:2 od Borussije Dortmund u susretu igranom pred 40.000 gledatelja na stadionu Notre Dame...

Njemački sastav je poveo već u trećoj minuti utakmice golom Paca Alcacera. Izjednačio je Harry Wilson u 35. minuti, no Borussija je golovima Thomasa Delaneyja u 53. i Jacoba Bruuna Larsena u 58. minuti stigla do prednosti 3:1. 'Redsi' su smanjili u 75. minuti golom Rhiana Brewstera iz jedanaesterca.

Za Liverpool, koji je igrao bez najboljih igrača (Mohameda Salahaa, Sadia Manea, Roberta Firmina i Alissona), posljednjih pola sata je nastupio hrvatski reprezentativac Dejan Lovren.

Trener 'redsa' nije bio sretan nakon poraza...

'Što smo naučili iz ovog poraza? Ništa. Stvarno nismo ništa naučili!', kazao je Jürgen Klopp i nastavio:

'Često ne volim ono što vidim u pripremnim utakmicama, ali za to postoji dobar razlog. Istina, nisam oduševljen igrom, malo sam i ljutiti, ali znam da nas čekaju puno bolja izdanja kad počne sezona.'

Nakon toga Klopp se malo smirio i prokomentirao susret protiv svoje bivše momčadi.

  • +5
Premier liga, Liverpool - Wolverhampton Wanderers Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Bez obzira na poraz na ovoj utakmici smo imali više pozitivnih nego negativnih stvari. Teren je bio težak jer to nije nogometno igralište, međutim atmosfera je bila sjajna. Bio bi sjajno kada bi ove sezone bili bolji nego prošle. To je naš cilj, a ne gledamo druge momčadi', poručio je Jürgen Klopp.

Liverpool će iduću utakmicu igrati u nedjelju kada će na stadionu Fenway Park u Bostonu odmjeriti snage protiv Seville.