POBJEDA I UZ PROMAŠAJE

Jurčić zadovoljan generalkom u Rovinju

Bionic
Reading

U nedjelju je Dinamo u Rovinju svladao istoimenog domaćina sa 3:1, a trener 'modrih' Krunoslav Jurčić počeo je utakmicu sa sastavom koji će najvjerojatnije istrčati u subotu u prvenstvu protiv Croatije iz Sesveta

Generalka hrvatskog prvaka je uspjela, iako je travnjak bio natopljen i blatan. Dinamo je prijateljski dočekan, a svojem domaćinu družina iz Maksimirske 128 se odužila s tri pogotka.

Za vodstvo 'modrih' u 14. minuti ubacio je iz kornera Morales, Barbarić je pucao nogom, a u velikoj gužvi iz blizine na kraju je zabio Badelj. Vodstvo je u 25. minuti povećao Sammir precizno u rašlje s desetak metara. Pred kraj prvog poluvremena Barlecaj je prevario Barbarića koji ga je srušio u kaznenom prostoru, a Tomić je s bijele točke smanjio na 1:2.

U nastavku je Dinamo još imao nekoliko prilika, no Kramarić i Slepička nisu imali svoj dan. Čeh se iskupio asistencijom za Primorca, koji je u 90. minuti postigao svoj prvijenac za 1:3.

'Ne volim ovakve utakmice, zadnji dan priprema neposredno prije povratka kući, igrači su u čudnom stanju, nervozni. Inače sam zadovoljan. Na tako lošem terenu ne smiješ mnogo više ni očekivati. Ne brine poneki propust u defenzivi, to ćemo popraviti', rekao je Jurčić za Sportske Novosti.

Inače, pred 1500 gledatelja Dinamo je igrao u sastavu Butina - Vrsaljko, Barbarić, Cufre, Ibanez - Sammir, Vrdoljak, Badelj, Morales - Mandžukić, Dodo (od 63. minute: Butina – Etto, Barbarić, Kovač, Ibanez – Tomečak, Tomić, Antolić – Slepička, Primorac, Kramarić).