PO NOVU POBJEDU

Jurčić ugasio nadu Malmöu: Sammir je spreman

22.08.2011 u 19:57

Bionic
Reading

Dinamo je doletio na jug Švedske gdje će u utorak, od 20,45 sati, pokušati nakon 12 godina ponovno ući u skupine Lige prvaka

Opće je poznato da je Malmö u Maksimiru prošloga tjedna stradao sa 4:1, a s obzirom na prikazanu igru - dobro je i prošao. Švedske je novinare zanimalo planira li Jurčić 'povući trupe' i na taj način pokušati ostvariti najveći uspjeh trenerske karijere.

'Ne, mi smo došli odigrati u svom stilu. Vaša momčad ima visok napadački potencijal, Larsson prednjači kao odličan igrač, i sve je teoretski još uvijek moguće', mudro i oprezno rezonirao je 'modri' strateg, između redova najavljujući novu ofenzivu prema vratima domaćina.

U utrobi prelijepog stadiona domaćine je zanimalo i u kakvom je stanju Sammir, nadajući se da je zbog ozljede propustio ogled u Osijeku, a kojeg su vrlo dobro zapamtili zbog bravura iz prvog dvoboja.

'Igrat će sigurno, spreman je. On je naš iznimno važan igrač, ali može doći do izražaja tek ako je cijela momčad na visokoj razini. Od svih na terenu očekujem kvalitetnu igru', zaključio je Jurčić i poveo igrače na trening.

Vježbanje je samo prvih 15 minuta bilo otvoreno za javnost, a ostatka će hrvatski prvak prikazati u utorak u 20,45, terminu Lige prvaka, na koji se polako valja navikavati.