POZIV TRENERA

Jurčić: Navijači, dođite nas podržati

07.07.2011 u 15:21

Bionic
Reading

Dinamo se vratio u Zagreb nakon odrađenih priprema. Odmah je pred novinare sjeo trener Kruno Jurčić koji je sažeo dojmove s priprema, ali i najavio utakmicu protiv Nefčija

Jurčić je pohvalio uvijete za trening na pripremama, ali je i naglasio kako sada kreću pripreme za ogled protiv momčadi iz Azerbajdžana.

'Zadovoljni smo činjenicom da smo uspjeli izgurati cijele skraćene pripreme bez ijednog ozbiljno ozlijeđenog igrača. Vratili smo se da se momčad adaptira na ovu klimu i vrućinu koja nas očekuje kako u Zagrebu, tako i u Azerbajdžanu. Posvetit ćemo se uigravanju i finiširanju taktike i tehnike, a i plan rada za idućih 5,6 dana je u skladu s time. Do utakmice ćemo pogledati snimke Azerbajdžanaca, a u utorak ćemo pokušati trenirati na novom terenu prije gostiju', kazao je Jurčić, a prenosi stranica kluba.

Jurčić je također naglasio kako je zadovoljan što nema problema s ozljedama igrača te kako je i Rukavina počeo s treninzima.

Trener 'modrih' na kraju je pozvao navijače.

'Pozvao bih sve navijače i ljude koji vole nogomet da dođu na utakmicu. Dinamo ima mladu ekipu kojoj se mora pružiti podrška, a posebno zato što će neki od njih po prvi put istrčati u takvom ambijentu i europskoj utakmici.'