SPASITELJ

Junak Vida: Ovo je zalet za ono što slijedi

25.07.2012 u 23:35

Bionic
Reading

Odmah nakon dramatične utakmice pred kamere nacionalne televizije stigli su trener Ante Čačić i strijelac odlučujućeg pogotka Domagoj Vida

Otkaz je visio u zraku, ali 'modri' strateg Ante Čačić je preživio novu infarkt utakmicu. Sreća mu u srijedu nije okrenula leđa te ga je spasila u zadnjim sekundama.

'Što da kažem? Ludogorec, luda utakmica. Presretan sam, ovo je momčad koja ima karakter, moral. Primili smo dva gola iz prekida, teško je bilo vratiti se u utakmicu', rekao je Čačić, a od sreće je teško pronalazio riječi kako bi opisao što osjeća.

'Veseli me što zabijamo kad je najkritičnije. Vidim da to činimo u zadnje vrijeme, mislim da je to normalno, a danas nam se osmjehnula sportska sreća,' priznao je 'modri' strateg, a nakon njega je na red došao Vida.

Stoper Dinama je golom u osmoj minuti sudačke nadoknade spasio Dinamovu sezonu i tako zaustavio vjerojatnu rasprodaju igrača.

'Potrošili smo se za vrijeme utakmice, bili smo u teškoj situaciji, ali opet smo pokazali karakter. Oni su nas kaznili, ali mi smo se vratili, dokazali da možemo i po tko zna koji put izvukli najbolje u završnici. Ova nam pobjeda treba biti zalet za sve ono što slijedi', govorio je Vida.