BORBA ZA FF

Jugaši uvjereni: Srušit ćemo Partizan

26.04.2011 u 18:09

Bionic
Reading

U 5. kolu četvrt finala Europske vaterpolske lige u srijedu u plivalištu u Gružu u 18,30 sati igraju Jug Croatia Osiguranje i beogradski Partizan.

Tim povodom danas je u prostorijama Juga održana konferencija za novinare na kojoj su govorili predsjednik Kluba Goran Hrnić, trener Elvis Fatović, kapetan Nikša Dobud te jedan od ponajboljih igrača Maro Joković.

Iako se svi slažu da je riječ o susretu dvije najkvalitetnije momčadi ove sezone u Dubrovniku, jugaši su uvjereni u uspjeh.

'Igramo protiv jedne od najboljih europskih momčadi, u Beogradu smo bili blizu pobjedi iako smo izgubili 11:10 i uvjeren sam da ćemo pobjedom na domaćem plivalištu izboriti novi nastup na Final Fouru Euro lige,' naglasio je trener Juga Elvis Fatović.

Igrač Juga Nikša Dobud i Maro Joković također su podsjetili kako jugaši u Beogradu nisu iskoristili svoje šanse, kako je Partizan kvalitetan protivnik, ali pobjedu niti jednog trenutka ne dovode u pitanje.

Bit će to susret svjetskih prvaka i europskih prvaka i ono što se sigurno može očekivati je odlična utakmica i pravi vaterpolski spektakl, naglasili su predstavnici Vaterpolo kluba Jug pred sutrašnju utakmicu koja će odrediti putnike u Rim na Final Four Euro lige.