DUPLO!

Jug uz Savu deklasirao Mladost

15.10.2011 u 22:26

Bionic
Reading

Mladost se izgubila u vlastitom bazenu, jedino je vratar Josip Pavić dostojno branio boje Zagrepčana. Dvostruka gol razlika (10:5) u korist Juga govori dovoljno

Pognutih glava, zajapureni u licu Žapci su tražili ključeve od svojih automobila na parkiralištu na Savi. Najbolje bi bilo da ih nitko ništa ne pita, da zaborave kako ih je vječni rival iz Dubrovnika ponizio.

'Nije dobro, od nikoga Mladost ne smije gubiti s pet razlike, pa ni od Juga! Da stvar bude gora, još smo dobro i prošli,' crven u licu govorio je trener Mladosti Vjeko Kobeščak. Kao da je vratar Josip Pavić igrao u momčadi sam s nekim 'klincima', nestali su Hinić, Radu, Udovičić... Bili su izgubljeni, mučili su se, a gosparima je ulazilo sa svih strana, 'trpali' su golove kao urica.

'Briljantno! Ovo je bila najbolja utakmica Juga ove sezone. Nije baš bila laganica, iako rezultat to sugerira, a za njega najprije moramo zahvaliti Franu Vićanu, koji nas je spašavao,' veselio se Elvis Fatović, trener Dubrovčana.

'Slatka pobjeda, ali na početku smo sezone, ovo je tek jedan, teniski rečeno, break,' dodao je Vićan.

Jugaši imaju novi marketinški trik, reklame na leđima, rukama.

'Kao dječje tetovaže su, do kraja utakmice se same skinu. Svaki puta reklamiramo drugog sponzora, stvarno je to dobar štos. Nemojte se ljutiti, jurim na avion, da još večeras stignem proslaviti. Znate, turistička je sezona gotova, kafići se u Dubrovniku sada ranije zatvaraju,' dodao je Maro Joković.