rasplet kakvom se nada

Josip Brekalo sigurno tuguje što nije na popisu izbornika Zlatka Dalića, ali ovo je itekako dobar razlog da vrati osmijeh na lice

26.08.2021 u 11:27

Bionic
Reading

Ako je suditi prema najavama talijanskog novinara Gianluce Di Marzija, inače jako dobro upućenog u tematiku nogometnih transfera, 23- godišnji hrvatski krilni napadač, Josip Brekalo, nakon pet godina mogao bi napustiti Wolfsburg

Iako je iz Dinama otišao još 2016. godine, s tek navršenih 18 godina, razvojni put u njemačkoj Bundesligi donio mu je veliki napredak, pa danas 23-godišnji Josip Brekalo privlači pozornost mnogih europskih klubova.

Pisalo se tijekom ljeta o interesu Atalante, Atletica, Arsenala, Bayerna, Fiorentine... No, prema objavi talijanskog novinara Gianluce Di Marzija, Josip Brekalo trebao bi preseliti u Villarreal, momčad koju s klupe uspješno vodi Unai Emery, i koja je aktualni osvajač Europske lige.

Prema informacijama istog izvora, španjolski je klub spreman uplatiti Wolfsburgova potraživanja od 15 milijuna eura. Naravno, i podmiriti Brekalove uvjete, odnosno dva milijuna eura plaće.

Pa kad je već ispao, vjerujemo privremeno s liste izbornika Zlatka Dalića, Brekalo bi ipak mogao s osmijehom ući u jesenske dane.

Inače, za Wolfsburg je odigrao 122 utakmice i pri tom zabio 22 gola te upisao 17 asistencija.