kepa u centru pozornosti

Jose Mourinho ovako je komentirao drskost španjolskog golmana

25.02.2019 u 17:12

Bionic
Reading

Menadžer Chelseaja Maurizio Sarri izjavio je kako je za incident u završnici finala Liga kupa protiv Manchester Cityja, kada je vratar Kepa Arrizabalaga u 120. minuti odbio izaći iz igre, kriv 'nesporazum'

'Nisam razumio u čemu je problem i situaciju mi je razjasnio tek liječnik kada se vratio na klupu. Došlo je do velikog nesporazuma jer sam ja shvatio kako vratar ima grčeve i zato neće moći braniti 11-erce. No, nije se radilo o grčevima i on je mogao nastaviti braniti', izjavio je Sarri.

  • +12
Carabao Cup, finale, Chelsea - Manchester City Izvor: Pixsell / Autor: Nick Potts/Press Association/PIXSELL

Na pitanje zašto je u jednom trenutku i izašao sa stadiona, pa se vratio, Sarri je odgovorio:

'Morao sam se vratiti kako bih se smirio. Kepa je shvatio kako sam ja tražio zamjenu zbog njegova fizičkog problema, a on mi je rekao kako tog problema nema i bio je u pravu. Razgovarao sam s njim i razjasnili smo situaciju'.

Iako je već neko vrijeme bez posla, Jose Mourinho, bivši trener Manchester Uniteda, svojevremeno i Chelseaja, imao je potrebu komentirati spornu situaciju.

'Mislim da je u jednu ruku Kepa htio pokazati svoje samopouzdanje i želio je reći 'Ja sam tu, želim braniti penale i siguran sam da ću biti uspješan u tome', a to je ono što se meni sviđa', rekao je kontroverzni portugalski trener. 

'Ali opet, ne sviđa mi se što je napravio jer doveo je trenera u vrlo neugodnu situaciju, kao i jednog od svojih suigrača koji je bio spreman za ulazak. Na kraju smo vidjeli kako je i Caballero bio uvučen u nezgodnu situaciju u kojoj nije želio sudjelovati', zaključio je bivši trener Manchester Uniteda Jose Mourinho.