RAZOČARENJE

Jose Mourinho ipak ne dolazi na Maksimir

10.09.2011 u 13:27

Bionic
Reading

Prema pouzdanim informacijama, Jose Mourinho ostat će u hotelu i na TV-u gledati susret Dinama i Reala u 1. kolu najecanja po skupinama Lige prvaka

Snimatelj Reala bit će danas na Poljudu, ali i plavi šalju svoje 'špijune' na suparničke utakmice. Lyon i Ajax pratit će Damir Krznar i Mario Cvitanović, dok će danas u Madridu na susretu Real - Getafe biti Branimir Ujević. Riječ je o mladom stručnjaku koji je blizak s Jurčićem, profesor je na nogometnoj akademiji.

Zagreb će pak u srijedu imati priliku vidjeti Real u crvenim dresovima. Bit će to Realova gostujuća boja za Ligu prvaka, a pričuvna gostujuća je crna. No, Zagrepčani neće u Maksimiru moći vidjeti Josea Mourinha. Kako saznajemo, Mourinho dolazi s Realom, ali na utakmicu neće doći.

Navodno će ostati u hotelu i utakmicu gledati na TV-u. Isto je napravio i u polufinalu Lige prvaka, uzvratnom susretu u Barceloni. I ispao je, iako je na Nou Campu odigrao 1:1. Vjerujemo da bi i Dinamo bio zadovoljan kad bi bilo 1:1 kao u tom velikom polufinalu Lige prvaka. Uostalom, u svoje dvije prve utakmice u Ligi prvaka Dinamo je remizirao (1998. Ajax 0:0, i 1999. Manchester United 0:0).