HOĆE LI ERMIN OTIĆI?

Još tri dana nade za Zeca i Šibenik

28.01.2010 u 14:23

Bionic
Reading

Najbolji igrač Prve HNL u izboru kapetana prvoligaša u prošloj godini Ermin Zec još uvijek ne zna gdje će igrati u proljetnom dijelu sezone. Nada se i on, ali i njegov sadašnji klub Šibenik da će se njemačka upornost ipak isplatiti

Nogometaš Šibenika Ermin Zec, kojeg su kapetani prvoligaša izabrali za najboljeg igrača Prve HNL u prošloj godini, priprema se u svom klubu, ali i iščkeuje vijesti iz Njemačke, gdje se jedan bundesligaš jako zainteresirao za njegove usluge.

'Imamo još uvijek jednu ponudu, ustvari to je interes koji će se, nadam se, pretvoriti u ponudu. Naime, klub je već posložio budžet za nastavak sezone, ali svjesni su da im treba napadač, a trener inzistira na meni. Sada sam na čekanju, a kako će se rasplesti, znat ću, na svu sreću, u sljedeća tri dana, to jest do 31. siječnja, kada završava prijelazni rok', rekao je Ermin Zec koji se u takvoj situaciji teško može koncentrirati na nogomet.

Naime, novac od transfera osigurao bi mirnu budućnost i njemu, ali i njegovom aktualnom klubu, Šibeniku. I treneru Branku Karačiću bilo bi lakše kad bi znao može li za proljetni dio sezone računati na Zeca ili ne.