napušta La Ligu

Još jedna velika zvijezda španjolskog nogometa odlazi u Katar; Legendarni Xavi skuplja bivše suigrače u klubu u kojem je trener

20.07.2020 u 22:47

Bionic
Reading

Santi Cazorla će se pridružiti bivšem suigraču iz španjolske reprezentacije Xaviju Hernandezu u katarskom Al-Saddu, gdje se legendarni nogometaš Barcelone nalazi u ulozi trenera

Španjolski 35-godišnji veznjak i dosadašnji igrač Villarreala Santi Cazorla pridružit će se bivšem suigraču iz španjolske reprezentacije Xaviju Hernandezu u katarskom Al-Saddu, gdje se legendarni nogometaš Barcelone nalazi u ulozi trenera.

'Santi, dobrodošao u naš klub. Želimo ti sve najbolje i da zajedno osvojimo što više naslova', objavio je katarski klub na društvenim mrežama.

Cazorla je u netom završenom španjolskom prvenstvu postigao 11 pogodaka, koji su pomogli Villarrealu da izbori mjesto u Europskoj ligi. Villarreal je u nedjelju pobijedio Eibar s 4:0, a Cazorla je bio asistent za prvi pogodak, čime se oprostio od europskog nogometa.

Al-Sadd će biti peti klub u seniorskoj karijeri ovog 35-godišnjaka, nakon angažmana u Villarrealu, londonskom Arsenalu, Malagi i Recreativo Huelvi.

'Mentalno i fizički mi postaje sve teže. Ovo je za mene novo razdoblje', poručio je Cazorla