ništa novog

Još jedan milijunski transfer Dinamovog klinca, za osam milijuna pravac Stuttgart

26.04.2018 u 08:36

Bionic
Reading

Maksimirski prvoligaš pred finalizacijom je novog velikog višemilijunskog transfera, a prema Njemačkoj i Bundesligi trebao bi krenuti 20-godišnji Borna Sosa

Iako godinama slušamo priču kako Dinamo ima europskih ambicija te kako se obično u proljetnom dijelu sezone grade temelji za nove ispite u međunarodnoj konkurenciji tijekom ljetnih i početkom jesenskih dana, nažalost s tim se ambicijama Dinamovi navijači pomire već prvih dana prijelaznog roka.

Prema pisanju Sportskih novosti, tako će biti i ovog ljeta jer Dinamo je odlučio prodati Bornu Sosu, hrvatskog reprezentativca koji 'ordinira' po lijevom boku, a njegov novi klub bi trebao biti Stuttgart.

  • +11
HT Prva liga, 31. kolo: Hajduk - Dinamo Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Doduše, isti izvor ostavio je minimalnu mogućnost da se transfer ne dogodi, no prema njihovim informacijama posao je već dogovoren a u Dinamovu blagajnu trebalo bi se sliti osam milijuna eura.

A što sde odlazaka iz Dinama tiče, čini se da je to zasad jedini sigurni posao maksimirskih čelnika.

Prije desetak dana pojavila se infromacija da je Roma poslala ponudu od šest milijuna eura za Antu Ćorića ali i da ne misli ponuditi ni centa više.

Petak je bio rok, a bio je to prošli, odnosno 20 travnja, već je prošao, no dogovor nije postignut jer 'modri' su za Ćorića tražili - također - osam milijuna. Ali postavlja se pitanje, kako za igrača kojem nisu davali minutažu mogu pomisliti tražiti takav novac?