SEFO PRIJETI NOKAUTOM

Još ima ulaznica za Cro Copov spektakl!

05.03.2012 u 12:27

Bionic
Reading

Sve je bliže borilački spektakl u Areni. Oglasio se Cro Copov suparnik koji je najavio kako meč neće otići do kraja, a organizatori su izvijestili da ulaznica još ima

Suprotno od natpisa u nekim medijima, obavještavamo sve one koji planiraju uživo pogledati borilački spektakl Cro Cop Final Fight, da ulaznica još uvijek ima i one se mogu nabaviti u svim poslovnicama Eventima, kao i online.

Najmanji broj karata ostao je za one najbolje pozicije uz ring koje su gotovo rasprodane. No, ulaznica za tribine po cijeni od 150 i 200 kuna (gornja i donja tribina) ima još uvijek u dovoljnom broju.

Priredba počinje u 19 sati, a posjetitelji de modi vidjeti čak deset vrhunskih kick boksing dvoboja u kojima de nastupiti trenutačno najveće zvijezde europske i svjetske borilačke scene.

Dakako, najveća posljedica slijedi na samome kraju kada u ring ulaze legendarni Mirko Filipović i osmerostruki K-1 World Grand Prix finalist Ray Sefo.

'Ja ću u ovoj borbi imati čak i više oružja od njega. On je poznat po svojim udarcima nogama i zadnjem lijevom direktu. Ja ću ga napasti iz svih smjerova. Obećavam vam da taj meč neće stići do finalnog sudačkog zvona. To vam još jednom obećavam', rekao je Sefo te dodao:

'Još mi je veći izazov to što se meč održava u Zagrebu. Ako ga tamo prebijem, tim je uspjeh veći. Objektivno, on je tamo favorit, a volim se boriti kada je netko drugi u prednosti. Obožavam to.'

Sefo iz najopasnijih dana