PLAVI, NA V-IZREZ

Joachim Löw ne skida se iz sretnog pulovera

05.07.2010 u 19:22

Bionic
Reading

Njemački nogometni izbornik Joachim Löw, osim što mu momčad igra dobro, našao je i dodatni faktor sreće - riječ je o plavom puloveru na V-izrez

Izbornik njemačke nogometne reprezentacije, osim što ne izgleda kao tipični nogometaš, svojim načinom odijevanja definitivno odudara od recimo Dunge ili Maradone. No na ovom SP-u jedan je detalj na njemu konstanta - plavi pulover na V-izrez. Dosad mu je donosio sreću, pa će u njemu voditi i polufinalni dvoboj protiv Španjolske.

'Nisam praznovjeran čovjek, ali su mi kolege iz stručnog štaba predložile da ga ne mijenjam. Nisu mi čak dali ni da ga operem i mislim da ću ga obući ponovo', rekao je Löw.

Doduše, Löw nema stopostotni učinak u tom puloveru jer izgubio je od Srbije. No zato su pale Engleska i Argentina, i to s impozantnom gol razlikom 8:1.

'Ne znam koliko ih je ponio sa sobom, ali se nadam da mu je u koferu ostao još koji', naglasio je Bastian Schweinsteiger.

Nije Löw jedini koji nosi sretne stvari. Jose Mourinho nije se skidao iz lijepog kaputa, a Ćiro Blažević nosio je kapu pretučenog francuskog žandara.