OBOREN REKORD, ALI....

Jesu li hrvatski navijači mogli 'više i jače'?

09.02.2012 u 22:08

Bionic
Reading

Bilo je u četvrtak navečer u zagrebačkoj Areni 14.300 gledatelja, što je novi apsolutni rekord u posjetu utakmicama futsala na europskim prvenstvima

Najavljivala se krcata Arena, paklena atmosfera i mogući šesti igrač iza leđa Stankovićeve družine. No do pune dvorane nedostajalo je 900 ljudi, ali i poneki decibel više u trenucima kada se utakmica još nije prelomila.

Na intoniranju himni, nekih pet minuta prije početka dvoboja, u Areni je bilo osam, devet tisuća ljudi, a ostatak je kapao i dok je utakmica krenula. Nažalost, dio njih u Arenu je ušao već kada su Rusi vodili, što je sasvim sigurno bio hladan tuš za sve okupljene, pa se osim navijača iz Kutine, ostatak dvorane čuo tek sporadično. Istina, veliki transparent Uvijek vjernih krasio je dvoranu na samom početku dvoboja, ali do završnih pet minuta, kada su naši zabili prvi, a potom i drugi gol, dvoranom je najčešće odjekivala poskočica kutinskih navijača 'Kazališna publiko'.

No nakon drugog Marinovićevog gola - Arena je eksplodirala, ruski gol tresao se od lopte, a igrači od pritiska hrvatskih navijača. Šteta što taj podstrek našima nije počeo barem koju minutu ranije.