POVRATAK

Jerko Leko dvije godine u Dinamu

25.05.2011 u 15:24

Bionic
Reading

Bivši igrač Dinama i hrvatski reprezentativac Jerko Leko u srijedu je potpisao ugovor s hrvatskim prvakom i tako se vratio u svoj matični klub

Nakon što je Leandro Cufre produljio ugovor s 'modrima', čelnici kluba dogovorili su jedno veliko pojačanje - Jerka Leku. Bivši igrač, Dinama iz Kijeva, Monaca i Bucaspora potpisao je ugovor s Dinamom na dvije godine.

'Stvarno je sjajan osjećaj vratiti se kući. Kada god sam bio negdje na kraju ugovora počela je priča oko mog dolaska u Dinamo, no sve skupa se prolongiralo da sada. Napokon se poklopilo da me klub želi i da im se uklapam u planove, a budući da je osjećaj obostran - s veseljem sam potpisao za svoj najdraži klub,' rekao je Leko.

Motiva za uspjeh mu ne nedostaje.

'Naravno da ne. Vjerujem kako imamo dobru momčad, odličan spoj talentirane mladosti i iskusnih igrača te da ćemo sljedeće sezone napraviti uspjeh koji posljednjih godina nije napravljen. Znam da ćemo ove godine biti nositelji skroz do skupina i vjerujem da možemo razveseliti sve navijače Dinama', zaključio je novi/stari igrač Dinama.