NEZGODAN SUPARNIK

Jedan od najvećih hrvatskih aduta vrlo oprezan u najavi, a evo koga je pozvao u pomoć

Bionic
Reading

Uoči početka Svjetskog rukometnog prvenstva hrvatski rukometaš Luka Cindrić najavio je utakmicu protiv Islanda (petak, 18 sati)

Hrvatska u petak u prvoj utakmici skupine B u Olimpijskoj dvorani u Münchenu igra s Islandom, a potom slijede dvoboji s Japanom, Makedonijom, Bahreinom i Španjolskom.

'Nezgodan protivnik, a tek je početak turnira. Islanđani su ostali bez lijevog braniča Sigurdssona, koji je jedan od njihovih najboljih ii najiskusnijih grača i to je dosta veliki hendikep za njih', rekao je Cindrić te dodao:

'Palmarsson je njihov glavni igrač i sigurno će nam zadavati probleme, a moramo obratiti pozornost i na njihove kontre i polukontre zbog kojih ćemo se morati brzo vraćati u obranu.'

Hrvatska je uoči prvenstva u prijateljskim dvobojima u Poreču pobijedila Crnu Goru i Italiju, ali je u obje utakmice imala loš ulazak u susret.

'Prijateljske utakmice su iza nas, ali sada nas čekaju potpuno drugačije utakmice. Nije nas izbornik upozoravao na te slabe početke protiv Crne Gore i Italije, mislim da smo mi dovoljno iskusni da to ispravimo. Postoji dobra energija u ekipi i jedva čekamo da počne', zaključio je Cindrić, koji je pozvao sve navijače da im pomognu.

'Dosta Hrvata živi u Münchenu i već je bilo dosta upita za karte. Trebat će nam pomoć s tribina.'

  • +14
Luka Cindrić životna priča Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL