SNIMKA SVE DOKAZUJE

Jedan od najvećih derbija i mržnja koja prelazi granice zdravog razuma

12.03.2017 u 16:39

Bionic
Reading

U najvećem derbiju škotskog nogometnog prvenstva Celtic i Rangers su odigrali bez pobjednika 1:1, a jedna snimka najbolje dokazuje kolika mržnja vlada između navijača ta dva kluba

Domaćin je poveo golom Stuarta Armstronga u 35. minuti, a izjednačio je Clinton Hill tri minute prije kraja utakmice. Hill je tako spasio Rangers da ne upiše i četvrti poraz u najvećem derbiju ove sezone, te zaustavio Celtic na putu do 18. uzastopne pobjedu u prvenstvu ove sezone.

Jozo Šimunović nije nastupio za Celtic, a kod gostiju nije bilo Nike Kranjčara koji je već duže vrijeme izvan stroja zbog ozljede.

Celtic vodi na ljestvici s uvjerljivih 80 bodova, čak 25 bodova više od Aberdeena na drugoj poziciji. Rangers je treći sa 33 boda minusa.

Bijesna navijačica Celtica

Pojavila se i zanimljiva snimka kada je Rangers zabio izjednačujući pogodak. Mlada djevojka koja je skupljala lopte pobijesnila je i nešto vulgarno doviknula gostima koji su zabili gol. Poznato je kako mržnja između navijača ova dva kluba prelazi granice razuma, ali da se tinejdžerica može tako razljutiti unatoč tome što njezin Celtic ima veliku prednost u prvenstvu, to je malo teže shvatiti.