TKO MU STANE NA PUT...

Jedan od najopakijih ljudi svijeta bijesan nakon hrvatskog poraza

24.06.2014 u 18:44

  • +26

SP u nogometu, Hrvatska - Meksiko

Izvor: Guliver/Getty Images / Autor: Michael Steele/Getty Images

Bionic
Reading

UFC-ov 'contender' u teškoj kategoriji, Stipe Miočić, je bio duhom uz hrvatske nogometaše koji su pokušavali uloviti osminu finala Svjetskog prvenstva u nogometu

S obzirom na hrvatsku krv koja koja kola njegovim venama, ne čudi da je Stipe vrlo zdušno pratio utakmicu protiv Meksika, a kada je na kraju bilo jasno da se Hrvatska namjerila na boljeg protivnika, Miočić je javno izrazio nezadovoljstvo i tugu.

Obraćajući se svojim FB fanovima, teškaš je najprije napisao da je vrlo tužan, a zatim je ustvrdio da ne može dočekati da na treningu nekog dobro pogodi u glavu. No, to nije bio njegov posljednji status vezan uz nogomet. Na kraju je još samouvjereno ustvrdio:

'Nema veze. U borbi, mi bi definitivno pobijedili! Hrvatska vs. Meksiko!'

S obzirom na Miočićev sjajan status u UFC-u i impresivan niz pobjeda, dvoboj protiv aktualnog prvaka Meksikanca Caina Velasqueza jest vrlo izgledan scenarij. Tada ćemo vidjeti je li Stipe bio u pravu i da li bi Hrvat u borbi svladao Meksikanca. Mi se nadamo da će imati puno više sreće nego hrvatski nogometaši koji su u Brazilu od strane svojih meksičkih protivnika izgubili 3:1.

Stipe Miočić je postao strah i trepet u ringu