ISPRIKA ZA SVAKI SLUČAJ

Je li ovo slavlje ili bahatost Barcinih zvijezda?

30.04.2012 u 11:14

Bionic
Reading

Barcelonini nogometaši Dani Alves i Thiago Alcantara ispričali su se zbog plesa koji su izveli tijekom nedjeljne utakmice protiv Rayo Vallecana u 36. kolu Primere

Katalonci su u Madridu deklasirali nedoraslog suparnika sa 7-0, a nakon petog pogotka, čiji je autor bio Thiago, mlađahni je nogometaš zajedno s Alvesom izveo plesnu točku pred domaćim navijačima. No njihovu je zabavu ubrzo prekinuo kapetan Carles Puyol, a nakon utakmice ju je osudio i trener Barcelone Pep Guardiola.

'Takvo što ne priliči Barceloninim igračima', prokomentirao je Guardiola ples koji je mogao biti shvaćen kao provokacija i ponižavanje do nogu potučena suparnika.

Ubrzo je uslijedila i isprika obojice plesača.

'Želim se ispričati navijačima Raya koji su se osjetili uvrijeđeni našim plesom. Nije mi bila namjera povrijediti bilo koga, samo sam se želio zabaviti. Još kao djetetu su mi rekli da je nogomet zabava', kazao je Alves, a slično je izrekao i Thiago:

'Ispričavam se ako sam uvrijedio Rayo tijekom proslave pogotka. Zbog emocija koje su strujile kroz mene, napravio sam pogrešku. Neće se ponoviti.'

Plesna škola Barceloninih igrača