U MADRIDU NE MIRUJU

Je li ovo Realov podmukli plan da se u budućnosti dočepa Kyliana Mbappea; u igru uključen 13-godišnji brat

02.01.2020 u 10:09

Bionic
Reading

Real Madrid krenuo je po Ethana Mbappea, mlađeg brata poznatijeg Kyliana, a obojica nose dres PSG-a

Kylian Mbappe (21) je već dugo vremena tiha patnja 'kraljevskog kluba' koji su čak pripremili iznos od 300 milijuna eura za odštetu i igračevu plaću kako bi ga doveli na Santiago Bernabeu.

Iako je i francuski golgeter pokazivao znakove da bi rado napustio Park prinčeva to se nije dogodilo, jer PSG ne namjerava pustiti svoju najveću zvijezdu i budućeg najboljeg nogometaša svijeta kojeg su ugovorom vezali do ljeta 2022. uz godišnja primanja od 18 milijuna eura.

I ne samo to! Parižani su krenuli u ofenzivu i žele s Kylianom produljiti suradnju te mu nude puno veća primanja nego što ih sada ima.

U Realu su shvatili da će teško preoteti Kyliana pa su se okrenuli njegovom mlađem bratu Ethanu koji ima smao 13 godina te je isto jako talentiran. Ethan igra za mlađe kategorije PSG-a, a Realove skaute impresionirao je na International Champions Cupu.

  • +7
PSG - Galatasaray, Liga prvaka Izvor: EPA / Autor: YOAN VALAT

Je li Real zaista toliko zainteresiran za klinca ili se španjolski velikan na pomalo podmukli način želi dokopati Kyliana tek će se vidjeti. U Realu možda razmišljaju da ako dovedu mlađeg brata u Madrid u budućnosti to možda bio dodatni adut u pregovorima s Kylianom i uteg koji bi ga povukao u Real.

Božić i Novu godinu čitateljima tportala čestitaju Davor Gobac, Boris Vujčić, Sunčana Glavak, Renato Petek…