ŠPANJOLCI PROGNOZIRAJU

Je li moguće da Modrić za Real neće igrati niti u sljedećoj utakmici?

07.11.2017 u 08:28

Bionic
Reading

Španjolski dnevnik As naglašava kako Zinedine Zidane ima praksu ne koristiti Luku Modrića nakon nastupa za hrvatsku reprezentaciju, a ako se to ponovi za desetak dana, to znači da će propustiti gostovanje kod Atletica...

Podsjetimo, Modrić je već šest sezona u Realu standardni prvotimac i svaki od trenera koji su vodili klub vidjeli su u njemu ključnog igrača u veznoj liniji. Isto vrijedi kod Zinedinea Zidanea, no on je uveo praksu odmaranja 32-godišnjeg Hrvata pa je ove sezone već propustio četiri utakmice Primere, uključujući i onu posljednju u nedjelju protiv Las Palmasa.

  • +48
Sva lica Luke Modrića Izvor: Profimedia / Autor: Igor Šoban /PIXSELL

Dnevnik As prognozira da bi mogao propustiti i sljedeću, ako je vjerovati prethodnoj praksi. Naime, nakon rujanskih utakmica hrvatske reprezentacije Modrić nije bio niti na klupi protiv Levantea, a u listopadu je nakon pobjede protiv Ukrajine sljedeću utakmicu Reala protiv Getafea gledao s klupe.

No, valja naglasiti da je sljedeća utakmica Reala iznimno važna, jer gostuje kod gradskog rivala Atletica i u prošlosti bez Luke 'kraljevski klub' nije igrao protiv tako opasnih protivnika.

S obzirom da naši već u nedjelju odrađuju uzvrat protiv Grčke Modrić bi trebao imati dovoljno vremena za rekuperaciju do subotnjeg madridskog derbija, no konačna odluka je na Zidaneu koji je u posljednjem susretu pokazao da bez Luke, s Casemirom, Iscom i Kroosom može ostvarivati pobjede u Primeri, a na klupi mu je i talentirani Dani Ceballos kojeg već sad zovu 'novi Modrić' i ne bi bilo iznenađenje da baš njemu da priliku protiv Atletica...