to bi bila senzacija

Je li moguće da će uvrijeđena zvijezda Reala iz osvete preći baš u Barcelonu?

14.12.2018 u 15:21

Bionic
Reading

Nakon što se Isco posvađao sa svojim trenerom i navijačima Reala sve je jasnije da će ubrzo napustiti Madrid, a u Španjolskoj se pojavila priča da bi iz osvete mogao preći u redove Barcelone...

Podsjetimo, kola su krenula nizbrdo za 26-godišnjeg španjolskog veznjaka dolaskom Santiaga Solarija na klupu Reala koji ga je izbacio iz prve momčadi i nije mu davao mnogo prilika. Kad je napokon dobio minutažu, u nekoliko navrata nije se Isco iskazao pa su se i navijači okrenuli protiv njega i zviždali mu ove srijede tijekom neočekivanog 3:0 poraza od moskovskog CSKA, a on im je odgovorio ljutitom reakcijom.

  • +2
Real Madrid - CSKA Moskva, 6. kolo Lige prvaka, 2018/19. Izvor: Profimedia / Autor: Jose Cuesta/261/Cordon Press

Mediji bliski madridskom klubu saznali su kako Isca ne podržavaju niti suigrači, a dnevnik As objavio je ovog petka da je već jednom nogom izvan kluba i da je njegov odlazak iz Madrida gotovo siguran.

Iako klubovi poput Manchester Cityja i Chelseaja samo čekaju priliku ugrabiti tako uglednog veznjaka čim dođe na transfer listu, u Španjolskoj se pojavila i zanimljiva glasina o njegovom prelasku u redove ljutitog rivala, nakon što je to poželjela brazilska legenda katalonskog kluba.

'Volio bih ga vidjeti kako igra za Barcelonu. Odličan je igrač i to bi bio dobar potez i za njega i za klub,' izjavio je Rivaldo, ali i priznao:

'Bit će to komplicirano. Teško je zamisliti dva velika rivala kako pregovaraju oko transfera nogometaša.'

Iako Iscov prelazak u Barcelonu u ovom trenutku nije najrealnija opcija, svakako bi bio najbolja osveta treneru Reala i madridskim suigračima te navijačima koji su mu okrenuli leđa...