ramos želi otići

Je li moguće da će Real ostati bez igrača koji je postao simbol madridskog kluba?

24.05.2019 u 16:45

Bionic
Reading

Španjolski dnevnik Marca tvrdi kako Sergio Ramos ozbiljno razmišlja o odlasku iz Real Madrida, a Manchester United i PSG mogući su njegovi novi poslodavci...

Otkad je stigao u Madrid iz Seville 2005. godine, Sergio Ramos postao je nezamjenjivi kotač u mašineriji Reala, a s klubom je osvojio četiri Lige prvaka, zabivši pritom u dva navrata važne golove u finalima, iako igra na poziciji stopera.

  • +15
Španjolski nogometaš Sergio Ramos Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ramos se s vremenom prometnuo u kapetana i jednog od simbola madridskog kluba pa nitko nije mogao niti zamisliti njegov odlazak negdje drugdje, sve dok dnevnik Marca nije ovog petka objavio da 33-godišnjak ozbiljno razmišlja o promjeni kluba.

Slaba sezona u kojoj je klub ostao bez ključnih trofeja čini se da je i kod Ramosa učinila svoje koji je izgubio motivaciju nastaviti u Madridu i sad je pred upravom kao i trenerom Zidaneom da ga uvjere kako mu je ipak mjesto u Realu i sljedeće sezone.

Marca tvrdi da su Sergio Ramos i predsjednik Florentino Perez već održali sastanak prije dva tjedna, u kojem je branič priznao prvom čovjeku Reala da je počeo sumnjati u njegov projekt i razmišlja o odlasku.

Do sukoba njih dvojice došlo je još tamo u ožujku kad je predsjednik nakon ispadanja od Ajaxa iz Lige prvaka bijesan upao u svlačionicu i posvađao se s Ramosom koji je krivicu za debakl svalio na upravu, a čini se da u tom sukobu i leži ovaj nastavak priče koji bi mogao završiti prekidom suradnje.

Iza Ramosa možda nije briljantna sezona, ali je i dalje jedan od najboljih braniča na svijetu i Realu nije u interesu izgubiti ga...