FIFA_SP_2018.svg

zvijezde na klupi

Je li moguće da će Argentina s ovom momčadi započeti nastup na SP-u!?

  • Ivan Janković
  • Zadnja izmjena 13.06.2018 16:46
  • Objavljeno 13.06.2018 u 16:46
Bionic
Reading

Prema tvrdnjama argentinskih medija, izbornik Jorge Sampaoli odlučio je Higuaina i Dybalu ostaviti na klupi i s manje uglednim igračima zaigrati u prvoj utakmici SP-a protiv Islanda...

Argentina želi osvojiti s Lionelom Messijem naslov prvaka svijeta, ali to neće biti jednostavno, s obzirom na lošu formu prikazanu u kvalifikacijama, kao i nedavne ozljede koje su je pogodile, poput onih Lanzinija i Romera.

Momčad izbornika Jorgea Sampaolija igra u skupini s Hrvatskom i Nigerijom, a turnir otvara dvobojem s Islandom 16. lipnja u kojem mora pobijediti ako želi mirnije nastaviti natjecanje.

No, prema tvrdnjama argentinskih medija Sampoli je odlučio iznenaditi navijače i iz udarne momčadi izbaciti skupocjene napadače Juventusa Higuaina i Dybalu, a i veznu liniju će činiti manje ugledna imena.

Očekuje se da će ofenzivu Argentine predvoditi Messi, Di Maria i Aguero, dok će im pomagati iz drugog plana Mascherano, Meza i Biglia, a obranu će činiti Salvio, Otamendi, Rojo i Tagliafioco. Na gol uskače Willy Caballero, rezerva ozlijeđenom Sergiju Romeru.

U svakom slučaju, sastav koji će izazvati nezadovoljstvo nacije ako rezultat ne bude pozitivan, a vidjet ćemo hoće li biti u njemu kakvih promjena za utakmicu s Hrvatskom 21. lipnja...

  • +3
Prijateljska utakmica: Španjolska - Argentina Izvor: Pixsell / Autor: N.N.
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal