traženi nizozemac

Je li moguće da Barca za ovog igrača daje čak 90 milijuna eura?

23.01.2019 u 13:47

Bionic
Reading

Prema tvrdnjama španjolskih medija sve je spremno za transfer Frenkieja de Jonga iz Ajaxa u Barcelonu uz odštetu od čak 90 milijuna eura...

Nizozemci su ponovo u modi. Nakon impresivnih igara u dresu reprezentacija u Ligi nacija te dobrih nastupa za Ajax u Ligi prvaka, Frenkie de Jong ovih bi dana trebao postati jedan od najskupljih nogometaša svijeta.

  • +3
Nizozemska - Njemačka, Liga nacija, 2018. Izvor: Pixsell / Autor: Marvin Ibo Güngör/DPA/PIXSELL

Naime, za 21-godišnjeg veznjaka Barca je spremna izdvojiti čak 90 milijuna eura, a tom je cifrom izbacila iz igre PSG koji je slovio kao favorit za dovođenje velikog talenta.

Španjolski mediji tvrde da bi posao trebao biti finaliziran već sljedećih dana, a u Amsterdam je otputovao sve riješiti predsjednik Barcelone Jose Maria Bartomeu.

Zasad je nepoznato hoće li se De Jong odmah priključiti momčadi ili ostati na posudbi u Ajaxu do kraja sezone, što je popularna opcija u posljednje vrijeme.

Bit će zanimljivo vidjeti i kako će utjecati njegov dolazak na poziciju Ivana Rakitića u momčadi koji je zadnjih godina bio nezamjenjiv, no Barcelona namjerava pomladiti svoju sredinu terena što će utjecati i na hrvatskog reprezentativca...