NESTAO NOGOMETAŠ

Je li mafija otela Ailtona?

11.12.2010 u 16:36

Bionic
Reading

Nekad nezadrživi golgeter koji je u suradnji s našim Ivanom Klasnićem punio mreže Bundesligaša netragom je nestao. Njemački mediji nagađaju da je Ailton možda čak i otet

Brazilac Aílton Gonçalves da Silva, poznatiji samo kao Aílton, bivši suigrač našeg Ivana Klasnića u Werderu, netragom je nestao. U njegovom klubu Oberneulandu ne znaju gdje je otišao i kad će se vratiti, a ni mediji nisu ništa uspjeli saznati o misterioznom nestanku. No novinari podsjećaju na njegovu ne tako davno danu izjavu kako je upao u dugove i da se svojedobno družio s ljudima koji baš i nisu dobri i simpatični. Iz toga se može zaključiti kako je Ailton možda i žrtva kriminalaca ili mafije.

Jasno, s Brazilcima se nikad ne zna i oni često pobjegnu u domovinu na kojekakve festivale, maškarade i tulume, čak i usprkos tome što znaju da će biti strogo kažnjeni. Stoga u Ailtonovom klubu ne dižu paniku, nego strpljivo čekaju da se ukaže na treningu.

Danas 39-godišnjak Ailton iza sebe ima impozantnu karijeru, a u životopisu mu piše da je u dresu Werdera u sezoni 2003./04. bio i najbolji strijelac Bundeslige. Što se s njim događa i je li uopće sve u redu, saznat ćemo vrlo skoro.

Ailtonova najuspješnija sezona u Werderu