nije nemoguće

Je li Casillas svojom preporukom otvorio vrata Porta mladom Livakoviću?

26.04.2019 u 08:40

Bionic
Reading

Nakon što je u četvrtak reklamirao na svom Twitteru Dominika Livakovića, mnogi smatraju da Iker Casillas priprema teren za dolazak u Porto mladog golmana Dinama...

Ljubitelje nogometa u Hrvatskoj prilično je iznenadilo kada je 37-godišnja španjolska legenda na Twitteru odjednom, bez nekog pravog konteksta objavila:

'Ove godine pratim Dominika Livakovića. Igra za Dinamo Zagreb. Ima 24 godine. Zanimljiv je.'

Tako je Iker Casillas svojom pohvalom definitivno digao cijenu 'jedinici' Bjeličine momčadi, očito impresioniran njegovim nastupima u Europskoj ligi u kojoj je put završio porazom od Portovog najvećeg rivala Benfice.

Mnogi nakon ovog poteza Španjolca vjeruju da je na taj način otvorio vrata Livakoviću da postane njegov nasljednik u Portu.

  • +11
Hrvatski nogometni kup, polufinale: Dinamo - Osijek Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic/PIXSELL

Iako će zasigurno ovog ljeta biti i drugih zainteresiranih europskih klubova, Dinamo nije u lošim odnosima s portugalskim velikanom i ne bi bilo iznenađenje da svog golmana proda upravo Portu i zaradi pristojan novac. Sve upućuje na to da je baš sada pravi trenutak za prodati Dominika Livakovića, ako gledamo samo financijski aspekt priče, što nažalost hrvatski klubovi moraju raditi.

S obzirom da u svojim redovima ima Zagorca i mladog talentiranog Horkaša, Livaković ne bi bio nenadoknadiv gubitak za Dinamo, a sjajno bi bilo kad bi upravo on preuzeo mjesto između vratnica nakon što se Casillas umirovi. Legendarnom vrataru takav scenarij definitivno ne bi smetao...