GLAS NARODA

Javnost se sprda s atomskim Dinamom

23.11.2011 u 11:14

Bionic
Reading

Iako je Dinamov poraz očekivan, 'šestica' nije dobro odjeknula kod hrvatskih nogometnih fanova. Dinamo, Krunoslav Jurčić i Zdravko Mamić postali su predmet sprdnje

Nije sramota izgubiti od Reala, ali ako hrvatski prvak primi pola tuceta, tada glavni akteri moraju biti spremni na dozu humora i ironije. Čitatelji tportala šaljivim dosjetkama sve su rekli što misle o snazi i moći maksimirske družine, a mi smo izdvojili one najzanimljivije.

Gringo: Budi žena Krunu Jurčića jutro nakon utakmice Real-Dinamo. Ustaj Kruno, sedam je! Jurčić skoči i reče: Je l' opet Higuain?! Skoro…

hehehe: Sad treba dočekati naše heroje na aerodromu, trgat' si majice i pit' rakiju uz cajke. Nije mala stvar ovako ponizit' Real i zabit' im gol.

Nemoguće: Dinamo je dao gol.

ma klasika: Kad čovjek pogleda, bolje da nisu ni došli, bilo bi 3:0.

crni rus: Je li organiziran doček, ovo dugo nismo vidjeli. Sreća što je turistička sezona prošla pa nema stranaca u zemlji.

zimogrozni: Poštovani gledatelji, upravo po završetku utakmice saznali smo da je iz Dinama lansiran space shutle pod imenom Kruno Jurčić.

History: Dobro, zašto Jurčić već ne baca ručnik u teren? (kod 3:0, op.a.)

pištilica: Gledao sam tenis. Federer je igrao fenomenalno i za 61 minutu pobijedio Nadala! Krenem na NovuTV, kada i tamo tenis. Igrao se samo jedan set i Dinamo izgubio šest naprema dva!

pioniri maleni: Muuuuuk iz Dinama! Gdje je sada ono blebetalo koje se u euforiji skida u aerodromskoj čekaonici!!!

ombba: Hrpa beskičmenjaka, bez sportskog duga i trenerom koji je luzer po rođenju. Skakuće uz aut liniju i dernja se. Badava ti se derati. Što si ih naučio na treninzima, tako igraju. Vrati se osnovama nogometa…

Real - Dinamo 6:2